orima-logo.png

Yli 50 vuotta katolla

JÄMÄKÄT TUOTTEET JA
JOUSTAVA PALVELU

Orima-Tuote Oy on Orimattilassa sijaitseva yksityinen metalliteollisuusyritys, joka valmistaa sadevesijärjestelmiä, kattoturvatuotteita sekä muita ohutlevytuotteita alihankintana. Vahvuuksiamme ovat ohutlevyosaaminen sekä joustavuus kaikessa toiminnassamme. CAD/CAM -teknologian ansiosta myös yksilölliset, asiakaskohtaiset ratkaisut ovat mahdollisia.

ORIMA-
TUOTE OY

Orima-Tuotteella työskentelee noin 60 ammattilaista, joista iso osa on viihtynyt talossa jo pitkään. Kokenut ja sitoutunut henkilöstö onkin yksi yrityksemme ehdottomia voimavaroja. Huipputeknologiasta huolimatta Oriman laadun takeena on nimenomaan ammattitaitoinen ja joustava henkilökunta. Jokainen tuote kulkee useamman käsiparin läpi, ennen kuin se suojapakataan toimitusta varten.

ORIMA® ON TUNNETTU MERKKITUOTE

Tuotemerkkinä Orima® on tullut tutuksi suomalaisille rakentajille ja teollisuudelle jo vuodesta 1960. Oma tuotekehitys, suunnittelu ja valmistus takaavat laadun, jonka takana voimme seistä työstämme ylpeinä. Lisävakuutena laadusta toimivat lukuisat sertifioinnit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Ukrainassa ja Venäjällä.

  • Oriman modernit tuotantotilat ovat kokonaisuudessaan noin 12 000 m2, josta noin puolet on varsinaista tuotantotilaa ja loput varasto- ja pakkaustiloja.
  • Toiminta alkanut vuonna 1960
  • Luotettava ja vakavarainen: AAA-luottoluokitus
  • Tärkeimmät markkina-alueet Suomi, Ruotsi, Norja, Venäjä ja Baltian maat.
  • Valtakunnallinen jälleenmyynti- ja asennusverkosto
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Warning: file_put_contents(/home/orima2015/public_html/files/cache/pages/7/b/1/7b15c4bd167e53b8e833a7af5caa5c876694de8708ffaa593e4a7036ad8878d3.cache) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/orima2015/public_html/updates/concrete5.6.3.3/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62