orima-logo.png

Yli 50 vuotta katolla

LAADUKKUUDEN RATKAISEE ASIAKAS

Teknisen laadun lisäksi asiakaskokemus on tärkeä osa laatukäsitystä. Odotusten täyttyminen on varma merkki siitä, että asiakas on tyytyväinen hankkimansa tuotteen laatuun. Tästä syystä on tärkeää, että ennen tilausta asiakkaan kanssa käydään läpi tuotteelle asetetut vaatimukset ja odotukset. Vain siten pystymme huomioimaan ne toimituksessa.

Laatu ja ympäristö

ISO 9001 SERTIFIKAATTI

Osana jatkuvaa parantamista ja kehittämistyötä Orima-Tuote Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.  

ISO 9001 laadunhallintajärjestelmän sertifiointi on ulkopuolisen tahon auditointiin perustuva kansainvälinen todistus Oriman laadunhallinnan toimivuudesta. 

BV_Certification_ISO9001.GIF

TUOTESERTIFIOINTEJA USEISSA MAISSA

Orima-tuotteiden laatua ja kestävyyttä valvotaan jatkuvilla, puolueettomissa testauslaitoksissa tehtävillä testeillä. Orima-Tuote Oy:n kattoturvatuotteet on sertifioitu Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Ukrainassa ja Venäjällä. Sertifiointiin sisältyy myös laadunvarmistussopimus SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitutin kanssa.

YMPÄRISTÖTIETOISUUS ON KAIKEN ALKU

Vastuullisen ympäristötyön avain on siinä, että tietää miten oman yrityksen tuotanto ja tuotteet vaikuttavat ympäristöön. Orima-Tuotteen pääraaka-aineena on teräs, joka on 100 %:sti kierrätettävä materiaali. Käyttämämme uusi teräs sisältää aina myös kierrätysraaka-ainetta, mikä säästää ympäristöä. Käytämme tuotannossamme tunnettuja materiaaleja, jotka valmistetaan valvotuissa olosuhteissa. Ne takaavat hyvän lopputuloksen paitsi tuotannossa myös ympäristön kannalta.
Kaikki tuotannossa syntyvä hylkymateriaali ohjataan raaka-ainekierrätykseen. Maaliskuussa 2011 yrityksemme otti käyttöön uuden pulverimaalauslinjan, jossa maalauksen esikäsittely tapahtuu ilman fosfaatteja, kromia ja muita haitalliseksi havaittuja aineita. Ympäristövastuullisella toiminnalla ja käyttämillämme materiaaleilla pyrimme jatkuvasti vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Warning: file_put_contents(/home/orima2015/public_html/files/cache/pages/d/4/6/d466aff4269b6b19120613c0de3af36d96ab5a45b1e9a33311b25d5d5b06eb2d.cache) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/orima2015/public_html/updates/concrete5.6.3.3/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62