orima-logo.png

Yli 50 vuotta katolla

Arvot ja missio

Näitä asioita arvostamme Orima-Tuote Oy:ssä ja nämä arvot myös ohjaavat yrityksemme sekä koko henkilökuntamme toimintaa:

Oriman arvot

ASIAKKAAT

Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja haluamme palvella heitä lisäarvoa tuottavasti. Pyrimme pitämään yllä korkeatasoista asiakastyytyväisyyttä, johon kuuluu asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen.

SITOUTUMINEN

Sitoudumme palvelemaan asiakkaitamme pitkäkestoisella ja luotettavalla yhteistyöllä. Laadukkaan palvelumme kautta haluamme olla yhdessä asiakkaidemme kanssa luomassa menestyvää liiketoimintaa.

IHMISET

Haluamme olla lähellä ihmisiä, huolehdimme yrityksemme henkilöstön hyvinvoinnista. Yrityksenä tahdomme laadukkaalla ja pitkäjänteisellä toiminnalla olla mukana kotimaamme tulevaisuuden rakentajana. Tulevaisuutta tehdään nyt.

TURVALLISUUS

Haluamme tehdä tuotteillamme turvallisia ratkaisuja ihmisten jokapäiväiseen elämään. Orima-merkki kertokoon ihmisille että tuote on kotimainen, sertifioitu ja tutkitusti turvallinen. Haluamme olla yrityksenä vakavarainen, yhteiskuntavastuullinen ja luotettava kumppani.

YMPÄRISTÖ JA YHTEISÖ

Olemme osa yhteisöä, haluamme toiminnallamme ja jatkuvalla kehityksellämme edistää ympäristön ja yhteisön hyvinvointia. Ympäristövastuullisella toiminnallamme ja käyttämillämme materiaaleilla pyrimme aina vähentämään CO2-päästöjä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Warning: file_put_contents(/home/orima2015/public_html/files/cache/pages/a/5/2/a527c864eb46312815964ed1767648d3028f5a06aaa24cead06385f4833dbe15.cache) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/orima2015/public_html/updates/concrete5.6.3.3/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62