orima-logo.png

Yli 50 vuotta katolla

TEHOA TUOTANTOON REAALIAIKAISESTA TIEDONKERUUSTA 

Machine_track.jpg

Automaattinen ja reaaliaikainen tiedonkeruu tuotantokoneilta on ollut arkea jo useamman vuoden Orima-Tuotteella. Tänä keväänä seurannan piiriin on lisätty koneita, ja mukana on nyt kuusi tuotantosolua.

Ajantasaisen visuaalisen tiedon avulla seuranta tapahtuu yhdellä silmäyksellä oman työn äärellä ja jatkuva parantaminen sujuvoituu. Mikko Karjalainen, Orima-Tuotteen tuotantopäällikkö toteaa: 

”Yksi tärkeimmistä tavoitteista tuotantoa kehitettäessä on saada selville nykyinen tilanne ja tuoda tilanne kaikille työntekijöille läpinäkyväksi. Näin voidaan tehdä päivittäin valintoja, jotka ohjaavat tuotantoa parempaan suuntaan.”

Keskeisillä paikoilla olevat näytöt jakavat tiedon tasaisesti kaikille. Kokemukset reaaliaikaisesta tiedonkeruusta ovat olleet erinomaisia: 

”Jatkuva seuranta ja visuaalinen tiedonjako ovat antaneet arvokasta tietoa solujen toiminnasta niin työntekijöille kuin työnjohdolle. Olemme päässeet yhdessä pureutumaan nopeammin muutoksiin sekä pystyneet hyödyntämään kerättyä dataa erittäin hyödyllisesti tuotannon laatua ja vauhtia parantaen” Orima-Tuotteen tuotantopäällikkö Mikko Karjalainen kertoo tyytyväisenä.

Arkisto

12.12.2018 15:19

Kannattavuutta lattiatasolta lähtien

Tekniikka&Talous haastatteli Oriman toimitusjohtaja Mikko Ahosta kone- ja metallituoteteollisuuden kannattavuudesta.

11.12.2018 17:14

Oriman loppuvuoden 2018 aukioloajat

Joulutauko 20.12.2018 - 1.1.2019.

12.09.2018 08:11

Olemme mukana Alihankinta 2018 -messuilla

Orima Alihankinta-messuilla 25.-27.9. Tampereella
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.